Verzending

-GRATIS LEVERING VOOR BELGIE-
Voor Belgie betalen wij de leveringskosten. Deze zullen bijgewerkt worden, tot dan moet je geen rekening houden met de verzendkosten (enkel geldig voor Belgie)

Verzendingen binnen België gebeuren met B-Post of Mondial Relay. Alle bestellingen worden goed verpakt verzonden om schade te voorkomen. Qua verzendmethode beschikt u over drie opties:

1. BPost
Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een postpakket. Na uw bestelling wordt een mail verstuurd met daarin uw unieke streepjescode. Dankzij deze Track & Trace-optie is het mogelijk om uw pakket online te volgen via http://www.bpost.be/track/. Een B-Pack wordt door de postbode in de brievenbus gestoken of bij de geadresseerde aangeboden indien het pakje niet in de brievenbus past. Indien u op dat moment niet thuis bent, kunt u telefonisch een tweede aanbieding vragen of binnen de 14 dagen uw pakketje ophalen in een postkantoor of een PostPunt. Let op: deze manier van verzenden is niet verzekerd! Artemisia is derhalve niet aansprakelijk voor eventuele schade, verlies, diefstal of beschadiging door Bpost.

2. Mondial Relay
Mondial Relay is een verzendservice die pakketten verzend tussen twee Mondial Relay-punten. Mondial Relay stelt u meer dan 6 000 Afhaalpunten® in 4 landen voor. Kies een Mondial Relay dichtbij u thuis, uw werkplek of de school van uw kinderen. Mondial Relay stuurt je een bericht via mail als je pakket is aangemaakt online, eentje als je pakket wordt verzonden en eentje als het pakket is aangekomen in het Mondial Relay van jouw keuze.
3. Afhalen
U komt uw bestelling dan ophalen in onze winkel tijdens de openingsuren

Adres:
Diestersteenweg 135, 3510 Kermt

Openingsuren:
Maandag & Dinsdag: gesloten
Woensdag – Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: 10.00 – 17.00