GRATIS GESCHENKJE BIJ IEDERE AANKOOP ONLINE!

Over ons...

Welkom op de webshop van Artemisia.
-GRATIS LEVERING VOOR BELGIE-
Voor Belgie betalen wij de leveringskosten. Deze zullen bijgewerkt worden, tot dan moet je geen rekening houden met de verzendkosten (enkel geldig voor belgie)
Heb je een vraag bel gerust - 011760172-

Hier vind je leuke Geschenken, Decoratie, Accessoires en zelfgemaakte of ontworpen juweeltjes aan democratische prijzen.
Je kan jezelf wegwijs maken door ons menu te gebruiken.
Volledig jouw smaak? Neem dan ook zeker eens een kijkje op onze Facebookpagina! ARTEMISIA KERMT

We hebben ook een leuk winkeltje met Coffeeroom en tuinterras waar je alles zelf eens rustig kan bekijken en genieten van een heerlijk tasje Hoorens koffie.
Je kan ons vinden op de Diestersteenweg 135, 3510 Kermt – Hasselt

Onze openingsuren:

Maandag: Sluitingsdag
Dinsdag: 13.30 - 18.00
Woensdag t/m Zaterdag: 9.30 – 18.00
Zondag: 10.00 – 17.00

Tel: +/32 (0)11 76 01 72

Wat ze over ons zeggen...

Jolanda De Laet • Hasselt

Artemisia is één van de leukste winkeltjes die ik ken. Al als je er binnenkomt word je ondergedompeld in een sfeer van geuren en kleuren en voel je je fantastisch. In de winkel vind je prachtige bloemstukken, juweeltjes, en tal van leuke unieke hebbedinges, de meeste van de hand van creatieve duizendpoot Enzo. Om nog wat langer van die wonderbare sfeer te genieten, kan je ook in het sfeervolle koffiehuisje, waar de andere creatieve helft van het supertoffe duo, Benny, je verwent met heerlijke verwencreaties. Een echte aanrader!!!

Lieve Jansen - Heusden-Zolder

Via Social Deal ben ik terechtgekomen bij Artemisia voor een gepersonaliseerd juweel.
Ik was er meteen weg van: een eenvoudig rijhuis, maar als je binnengaat komen de geuren en kleuren je tegemoet. Er heerst een heerlijke, ontspannen sfeer en je wordt hartelijk onthaald en bediend.
Er zijn tal van leuke, originele geschenkjes te koop (juwelen, sjaaltjes, hebbedingetjes, ...). Je kan er een hele tijd gewoon rondlopen en alles in je opnemen.
De boeketjes zijn prachtig en het koffiehuisje héél gezellig. Héérlijk om even te verpozen in alle rust met een lekkere tas koffie.
Als je op zoek bent naar originele, fijne, mooie geschenkjes voor onder de kerstboom, ben ik er zeker van dat je er wel iets zal vinden. smile-emoticon

Enkele sfeerbeelden...